Siirry sisältöön

Vuokraa autosi meille

Me hankimme myös matkailuautoja jälleenvuokraukseen. Mikäli sinulla on tyhjän panttina oleva matkailuajoneuvo, lisäansiolle on tarvetta, ja et halua/ehdi vuokrata autoa itse niin tarjoa ajoneuvoasi meille. Teemme rahallisen tarjouksen autosi vuokraamisesta määräajaksi, jos auto on siihen sopiva.

Vuokraamalla autosi meille

  • Saat varman vuokratulon autostasi ilman epävarmuutta kysynnästä 
  • Säästät omaa aikaa vailla vuokraukseen liittyvää työtä
  • Laitat autosi myös tienaamaan jatkuvien menojen sijaan
  • Teet elämästäsi helpompaa

Huolehdimme auton ylläpidosta, huolloista ja siivouksesta jälleenvuokrauksen aikana.  Teemme kaiken tämän, takaamme sinulle varman kuukausivuokratulon ja sinulle jää enemmän aikaa muille asioille.

Auton vakuuttaminen jälleenvuokraustoiminnassa. Auton omat vakuutukset (liikennevakuutus+laaja kasko) pysyvät voimassa koska niitä ei voi siirtää jälleenvuokraavalle yritykselle, mutta meillä jälleenvuokraavana yrityksenä on kattava vastuuvakuutus jälleenvuokraus toiminnalle ja jälleen vuokrattavalle kalustolle. Lisäksi auton omistajan ja jälleenvuokraavan yrityksen välille tehdään selkeä sopimus jossa määritellään vakuutusasiat ja korvauskysymykset esim.  tilanteissa joissa vakuutuksien korvauskäytäntö on epäselvä.

Ennen lopullista päätöstä auton hyväksymisestä vuokraukseen tarkistamme auton ja koeajamme sen. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan autosi meille, ole yhteydessä niin teemme tarjouksen. 

Yhteystiedot alla:

Atte Raita

+358400879377

info@fintraveller.com