Siirry sisältöön
Viisi vinkkiä onnistuneeseen matkailuauton vuokraukseen

Viisi vinkkiä onnistuneeseen matkailuauton vuokraukseen

    Tarvitsetko neuvoja vuokrattavan auton valintaan?
    Jotta matkakokemus olisi miellyttävä kannattaa varausvaiheessa ottaa muutamia seikkoja huomioon.
  1. Oikeanlainen auto. Oletko matkalla yksin tai vaikka perheen kanssa. Tämä vaikuttaa paljon siihen minkälainen auto kannattaa vuokrata. Yksin tai kaksin matkatessa riittää hyvin pienempi retkeilyauto, jolla on ketterä liikkua pienemmilläkin teillä. Perheen tai isomman ryhmän kesken matkatessa on hyvä vuokrata isompi matkailuauto, jotta kaikki mahtuvat hyvin myös liikkumaan autossa. 
  2. Riittävä varustelu. Fintravellerilta vuokrattavissa autoissa on automaattisesti keittiötarvikkeet valmiina (aterimet, lautaset, mukit, kattilat yms.) Lisävarusteena voi autoon varata matkagrilliä, jolloin ruoanvalmistus on huomattavasti monipuolisempaa. Autoissa on valmiina muutama retkituoli ja retkipöytä. 
  3. Nukkuma järjestely. Isommalle ryhmälle autoa varatessa kannattaa suosia autoja, joissa on katosta laskettava vuode. Laskettava vuode säästää aikaa ja näin auton ruokaryhmä on aamulla heti valmis käyttöön, kun vuoteen voi nostaa ylös nappia painamalla.
  4. Rajattomat ajokilometrit. Jokaiseen autonvuokraukseen sisältyy tietty määrä ajokilometrejä. Jos kuitenkin tarkoituksena on ajaa enemmän kannattaa jo varausvaiheessa sisällyttää matkaan rajattomat kilometrit, jolloin matkan aikana ei tarvitse asiaa miettiä.
  5. Auton ikä ja kunto. Uudemmalla autolla matkustaminen voi tuoda matkaan lisämukavuutta ja turvaa. Miellyttävän matkakokemuksen saavuttamiseksi kannattaa panostaa siihen millaisen auton vuokraa. 
Vanhempi viesti
Uusi postaus