Siirry sisältöön

Yhteydenotto

Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan mallin lyhyemmälle tai pidemmälle matkalle! Kysy apua rohkeasti! Tutustu myös alla oleviin yleisimpiin kysymyksiin. Vuokrahinnat ja saatavuuden näet varausjärjestelmästä.

Ennen vuokrausta

Kuka omistaa autot?

Autot ovat joko yrityksen itse omistamia tai rahoitusyhtiö-omisteisia.

Mistä auto noudetaan, ja minne palautetaan?

Helkarannantie 8, 37830 Akaa

Voiko autoja kuukausivuokrata?

Kyllä. Jos haluat tehdä erityisen pitkän vuokrauksen niin ole silloin suoraan yhteydessä meihin suoraan niin teemme räätälöidyn tarjouksen.

Miksi peritään 300,00e varaus/vakuusmaksu ennen vuokraamista?

Vakuusmaksulla on sama tarkoitus kuin asuntojen vuokravakuuksissa. Siitä pidätetään asiakkaalta jälkikustannuksia auton palautuksen jälkeen, mikäli auto on palautettu puutteellisessa kunnossa esim. epäsiistinä tai niin että jotain on rikottu/mennyt rikki. Lisäksi voidaan periä vuokravakuuden ylittäviä kustannuksia sopimussakkona vuokrausehtojen mukaisesti esim. jos autossa on tupakoitu sisällä.

Onko autot vakuutettu matkan aikana ja mikä on auton vakuutuksen omavastuu?

Kyllä. Autoissa on laaja kaskovakuutus LähiTapiolan kautta ja vakuutuksessa on aina 1200e omavastuu.

Saako matkalle ottaa mukaan lemmikkejä?

Matkailuautoista kahteen (Adria Coral ja Chausson V697) saa ottaa yhden koiran, mutta Adria Matrix on lemmikeiltä kielletty. Muut lemmikit on kielletty. Myös jokainen koira harkitaan tapauskohtaisesti ja vuokranantajalla on viime kädessä valta tehdä lopullinen päätös saako koiran mukaan matkalle vai ei. Tässä käytetään tapauskohtaista harkintaa.

Onko autoissa isofix-kiinnikkeet turvaistuimia varten?

Kahdesta autosta löytyy molemmista kaksi isofix-kiinnikkeellistä paikkaa (Adria Matrix J. Edition ja Sunlight Cliff 600 Citroen). Kahdessa muussa autossa( Adria Coral, Chausson V697) isofixeja ei ole.

Tarkistetaanko asiakkaan ajokortti ennen liikkeelle lähtöä?

Kyllä. Auton vuokraavalla asiakkaalla tulee olla voimassa oleva b -ajokortti.

Onko hinnoittelu sama aina?

Ei. Kesän sesonkiaikaan kesäkuusta elokuun loppuun on kalliimpi seosonkihinnoittelu kuin taas syksyllä syyskuun alusta eteenpäin on paljon edullisempi syyskausi/kevätkausi hinnoittelu.

Milloin vuokraus maksetaan?

Auton vuokraus maksetaan varaushetkellä heti verkkopalvelumme kautta kerralla pois ja sen jälkeen lisäkuluja asiakkaalle ei tule mikäli kilometrimäärä matkana aikana ei ylity ja auto palautetaan siistissä kunnossa ehjänä vuokrausehtojen mukaisesti.

Millainen turvaistuin autoihin on saatavilla?

Meiltä on vuokrattavissa Britax safe-way M turvaistuin. Turvaistuin asennetaan selkämenosuuntaan.

Istuin sopii 9-36kg lapsille aina 125cm saakka.

Tämä lastenistuin voidaan kiinnittää auton kolmipisteturvavyöllä. Turvaistuimeen kuuluvat turvavyön ohjaimet auttavat kiinnittämään istuimen oikein. SAFE-WAY M – tuotekohtaiset vaatimukset: Kiinnityksen turvallisuus varmistetaan tukijalalla ja alemmilla Tether-kiinnityspisteillä, jotka pitävät istuimen vakaasti paikallaan.

Istuin on hankittu uutena huhtikuussa 2024.

Vuokrauksen aikana

Jos auto vuokrataan pariskunnasta vain toisen osapuolen nimiin, saako silloin toinenkin osapuoli ajaa matkan aikana autoa?

Kyllä saa, mutta molempien ajokortit tarkistetaan ennen liikkeelle lähtöä ja auton nimiinsä vuokrannut asiakas on pääasiallisessa vastuussa tuosta vuokrauksen ajan.

Saako autolla matkustaa ulkomaille?

Kyllä. Ulkomaille saa matkustaa lisämaksua vastaan. EU-maat, Skandinavia jne ovat ok. Venäjä ja Valko-Venäjä kielletty. Näissä käytetään myös tapauskohtaista harkintaa.

Millä ajokorteilla autoja saa ajaa?

Kaikki vuokrattavat automme ovat B-kortilla ajettavia.

Mitä lisäkustannuksia vuokralaiselle voi tulla matkan aikana?

Tienkäyttömaksut, tietullit, lauttamaksut, tunnelimaksut, ylinopeussakot, parkkisakot yms kulut ovat kaikki vuokralaisen vastuulla olevia kuluja.

Mitä jos auto hajoaa matkan aikana ja jää tien varteen?

Jos kyseessä on hätätilanne/onnettomuus, soitetaan 112 ja toimitaan hätätilanteen edellyttämällä tavalla. Jos kyseessä ei ole hätätilanne, pyritään välttämään lisäonnettomuudet ja auto jätetään mahdollisimman turvalliseen paikkaan tien varteen ja ollaan tarvittaessa yhteydessä poliisiin/hätäpalveluun sekä vuokranantajaan. Tiepalvelu hinaa auton lähimmälle korjaamolle, jotta matka voisi jatkua mahd. nopeasti. Huom. vuokraan ei sisälly sijaisautoa vahingon sattuessa ja vuokralaisen tulee omatoimisesti huolehtia matkansa jatkumisesta jos autoa ei saada korjattua nopeasti. Vuokranantaja kuitenkin pyrkii auttamaan asiakasta matkan jatkumisessa mahdollisuuksien mukaan.

Saako autoa jälleenvuokrata?

Ei missään tapauksessa.

Mitä jos auton kilometrit vuokrausaikana ylittyvät?

Kilometrien ylittymisestä periään 0,25€ lisäkulu per kilometri

Vuokrauksen jälkeen

Pitääkö auto olla täyteen tankattu palautettaessa?

Kyllä. Tämä koskee sekä diesel-tankkia että AD-bluetankkia.

Pitääkö auto siivota ennen palautusta?

Kyllä. Auto tulee olla sisätiloista vastaavassa kunnossa kun autoa noudettaessa. 

Mitä pitää hoitaa/muistaa ennen auton palautusta?
  • Auton perusteellinen loppusiivous
  • Tankki täyteen
  • Vessakasetin tyhjennys
  • Harmaavesisäiliön tyhjennys
Mikä on auton nouto/palautuspaikka?
Saako maksetusta autovuokrasta palautusta jos auton palauttaa etuajassa ennen vuokrauksen päättymistä?

Ei saa. Varattu vuokra-aika veloitetaan kokonaisuudessaan.  Vain 300,00e varausmaksu palautetaan asiakkaalle vuokrauksen päättyessä etuajassa mikäli auto on kunnossa ja siisti.

Yhteydenottolomake