Siirry sisältöön

Vuokrausehdot – Fintraveller.com

Nämä ehdot koskevat Fintraveller.com palvelun kautta vuokrattavan matkailuauton/retkeilyauton vuokraussopimusta Raita Capital Oy:n ja asiakkaan välillä. Fintraveller.com -palvelun sekä autojen omistaja ja vuokranantaja osapuoli on yritys Raita Capital Oy (3173947-3).

Kun asiakas vuokraa matkailuauton www.fintraveller.com -palvelun kautta, hän maksaa vuokran, varausmaksun ja hyväksyy samalla nämä vuokrausehdot vahvalla tunnistautumisella, joka vahvistaa auton vuokrauksen. Tämän jälkeen vuokraus on sitova, eikä sitä voi peruuttaa ilman pakottavaa syytä. 

1. Sopijaosapuolet

Seuraavia ehtoja sovelletaan vuokranantajan, Raita Capital Oy (Helkarannantie 8, 37830 Akaa) Y-tunnus: 3173947-3 ja auton vuokralle ottajan/asiakkaan välillä. Kauppa/vuokrasopimus syntyy auton vuokraavan asiakkaan ja auton omistavan yrityksen Raita Capital Oy:n välille. Autoa vuokraavan yrityksen vastuulla ovat kaikki vuokraukseen liittyvät vuokranantajan velvoitteet.

2. Ajoneuvon luovutus- ja palautusehdot

a) Vuokranantaja luovuttaa ajoneuvon siivottuna varattuna ajankohtana, täyteen tankattuna, varusteltuna ja kaikin puolin käyttövalmiina asiakkaalle vuokrauksen alkaessa. Lisäksi vuokranantaja tekee asiakkaalle auton käyttöopastuksen/esittelyn toiminnoista ennen auton luovutusta.

b) Auton nouto- ja palautuspaikka on Helkarannantie 8, 37830 Akaa. Auton nouto- ja palautuspäivä on aina erikseen sovittu ja auto palautetaan aina yllä olevaan osoitteeseen. Autojen nouto- ja palautusaika ovat ajoneuvokohtaiset ja ne ovat asiakkaan nähtävillä varausta tehdessä verkkopalvelussa. Ajoneuvon palauttamisesta myöhässä peritään asiakkaalta 100,00€ suuruinen myöhästymismaksu.

Oman auton säilytys noutopaikalla ei ole mahdollista, kävelymatkan päässä on yleinen maksuton parkkialue jonne oman auton pysäköinti tarvittaessa omalla vastuulla.

c) Vuokralainen sitoutuu palauttamaan auton vuokranantajalle vuokrasopimuksen päättyessä sovittuun toimituspaikkaan/yrityksen toimipaikkaan sovitussa ajassa. Vuokranantaja ei ole vastuussa keliolosuhteista, vaan asiakkaan on varattava riittävästi aikaa huomioiden keliolosuhteet auton palauttamiseksi ajoissa.

d) Ajoneuvo lähtö- ja lopputarkastetaan vuokrasuhteen alkaessa ja päättyessä vuokranantajan toimesta. 

e) Jos asiakas jättää ajoneuvon palauttamatta vuokra-ajan päättyessä eikä vuokrasopimuksen pidentämisestä ole sovittu vuokranantajan kanssa, asia ilmoitetaan poliisille ja asiakas joutuu korvaamaan varastetusta ajoneuvosta, aiheutuneesta petoksesta ja sopimusrikkomuksesta ajoneuvon käyvän arvon+50% vuokranantajalle ja joutuu asiasta rikosoikeudelliseen vastuuseen, mikäli ajoneuvoa ei palauteta. 

f) Vuokra-ajan pidentäminen onnistuu, jos varaustilanne sen sallii ja siitä on tapauskohtaisesti sovittava vuokranantajan kanssa. Varaustilanne voi muuttua varauksen aikana ja vuokra-ajan pidentäminen on tehtävä heti kun mahdollista mieluiten puhelimitse. 

g) Vuokranantajalla on oikeus olla luovuttamatta autoa, jos ilmenee, että asiakas ei ole kykenevä ajoneuvon vuokrausehdot täyttävään käyttöön. Asiakas on itse vastuussa siitä, että autoa kuljettavalla henkilöllä on voimassa oleva B-ajokortti ja hänellä on riittävä käyttökokemus ja ajotaito auton asianmukaiseen ja turvalliseen käyttöön. 

h) Vuokralaisen ajokortti/henkilötiedot tarkastetaan ennen auton luovutusta vuokralaiselle. 

j) Vuokralaisen on tankattava auton dieseltankki täyteen ennen auton palautusta vuokra-ajan päättyessä.

h) Ajoneuvo palautetaan aina sisältä siivottuna yhtä siistiin kuntoon kuin se oli asiakkaalle luovutettaessa. Lisäksi auto tulee olla täyteen tankattu, vessakasetti ja harmaavesisäiliö tyhjennetty ja kaikin puolin ehjä ja varusteet/välineet tallessa, jotka kuuluvat auton varustukseen. Jos auto joudutaan siivoamaan ja otsonoimaan vuokralaisen epäsiisteyden ja huolimattomuuden jäljiltä, peritään tästä 300,00€ suuruinen lisämaksu. 

3. Vuokra-aika & vuokrasopimus

a) Minimi vuokra-aika on aina kolme päivää ja kaikki vuokraukset tehdään www.fintraveller.com -palvelun kautta sähköisesti.

Asiakas varaa vuokra-ajan ennakkoon ja vuokrasopimus vahvistetaan lopullisesti, kun asiakas maksaa vuokra sekä 300€ varaus/vakuusmaksun varauksen yhteydessä ja hyväksyy vuokrausehdot www.fintraveller.com palvelun kautta. 300€ vakuusmaksu palautetaan asiakkaalle vuokrauksen päättyessä. 

b) Vuokra-aikaan sisältyvät auton käyttöön ottamiseen liittyvät toimenpiteet. Vuokra-ajan laskutus tapahtuu varatun ajan mukaan, eikä asiakkaalle makseta hyvitystä, vaikka tämä palauttaisi ajoneuvon ennen vuokra-ajan päättymistä.

c) Vuokra-ajan pidennys kesken vuokra-ajan edellyttää, että ajoneuvo on käytettävissä. Vuokra-aikaa on pidennettävä ennen alkuperäisen vuokra-ajan päättymistä. Varauksen pidennys veloitetaan hinnaston mukaan kuin se olisi erillinen uusi varaus.

d) Ajoneuvon käyttökilometrit vuokra-aikana. Autolle on varattu 1500 ajokilometriä per vuokraviikko ja sitä lyhyemmissä vuokrauksissa. Lisäkilometreistä veloitetaan asiakasta takautuvasti 0,25€/km.

e) Asiakas allekirjoittaa/hyväksyy vuokrasopimuksen varatusta vuokra-ajasta fintraveller.com palvelun kautta sekä maksaa vuokrauksen varauksen yhteydessä.  

4. Ajoneuvon käyttö ja käyttörajoitukset

a) Huollot. Vuokranantaja huolehtii auton määräaikaishuolloista pitkällä aikavälillä. Vuokraava asiakas vastaa kuitenkin auton päivittäishuollosta, puhdistuksesta ja kokonaisuudessaan päivittäisestä ylläpidosta vuokrasuhteen ajan. Päivittäiseen huoltoon ja ylläpitoon kuuluu esim; 

- Auton tankkaus

- Veden lisääminen 

- Vessakasetin tyhjennys, 

- Harmaavesisäiliön tyhjennys

- AD-blue liuoksen lisääminen

- Auton sisätilojen siisteyden ylläpitäminen, puhdistus & pesu 

- Jäähdytysnesteen ja lasinpesunesteen määrän tarkkailu ja lisääminen tarvittaessa

- Öljyn määrän tarkkailu ja lisääminen tarvittaessa 

- Auton varoituskoodien/merkkivalojen seuranta ja reagointi niihin välittömästi

- Rengaspaineiden kontrollointi ja lisäys/lasku tarvittaessa.

b) Asiakas on velvollinen huolehtimaan ajoneuvosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Asiakas sitoutuu käyttämään ajoneuvoa vain sille tarkoitetulla tavalla. Häiriön tai onnettomuuden sattuessa on asiasta ilmoitettava välittömästi hätäkeskukseen ja vuokranantajalle heti kun mahdollista.

c) Asiakas sitoutuu itse kuljettamaan autoa eikä sitä saa antaa kuljetettavaksi kolmannelle osapuolelle.

d) Auton jälleenvuokraus on ehdottomasti kielletty.

e) Ajoneuvon käyttäminen lainvastaisiin tarkoituksiin, kilpailuihin, ajo-opetukseen sekä jäällä ajamiseen on kielletty.

d) Auton jäädessä hetkeksikin pysäköidyksi vailla valvontaa, se on ehdottomasti lukittava.

f) Vuokranantaja ei vastaa sakoista, jos autolla ajettaessa rikotaan liikenneturvallisuutta/ajetaan ylinopeutta.

g) Vuokranantaja ei vastaa tietulleista, lauttamaksuista, parkkimaksuista tms. matkan aikana aiheutuvista lisäkuluista, joita auton käytöstä voi aiheutua matkustettaessa. Nämä kulut ovat vuokralaisen vastuulla ja ne voidaan laskuttaa häneltä takautuvasti, jos auton vuokrannutta yritystä laskutetaan näistä jälkikäteen. 

h) Tupakointi ajoneuvossa on ehdottomasti kielletty. Mikäli asiakas ei noudata tätä kieltoa, vuokranantajalla on oikeus periä sopimusrikkomuksesta 500,00 €:n sakkomaksu.

i) Koneen rikkoutuessa vuokranantaja ei tarjoa vara-ajoneuvoa vuokralaiselle rikkoutuneen tilalle remontin ajaksi vaan pyrkii korjauttamaan vahingon mahdollisimman nopeasti ja palauttamaan saman ajoneuvon vuokraajalle korjattuna mahdollisimman nopeasti takaisin.

5. Ajoneuvolla matkustaminen ulkomailla

a) Autolla matkustaminen Suomen rajojen ulkopuolelle on sallittua lisämaksua vastaan. Vuokralainen myös ilmoittaa reitin/kohdemaat vuokranantajalle etukäteen ja pyytää näihin hyväksynnän.

b) Autolla on sallittua matkustaa Pohjoismaissa, EU- ja ETA-maissa, Sveitsissä ja Liechtensteinissa. Islantiin ja Iso-Britanniaan matkustaminen ei ole sallittua. 

c) Venäjälle ja Valko-Venäjälle matkustaminen autolla on ehdottomasti kielletty kaikissa olosuhteissa. 

d) Vuokralainen vastaa itse omakustanteisesti kaikista ulkomailla matkustamisesta aiheutuvista ylimääräisistä matkakustannuksista, joita mahdollisesti aiheutuu, kuten esim. tietullit, lauttamaksut yms. 

e) Vuokranantaja veloittaa vuokralaiselta erikseen vuokran lisäksi Green Cardista aiheutuvat kulut. 

f) Suomalainen liikennevakuutus on automaattisesti voimassa Pohjoismaissa, EU- ja ETA-maissa sekä Sveitsissä ja Liechtensteinissa.

6. Lemmikit

a) Vain koirat ovat sallittuja niille varatuissa autoissa 10€/vrk lisämaksua vastaan. Vuokranantajalla on kuitenkin oikeus vuokrasopimuksen teon jälkeen evätä lemmikin mukaan ottaminen autoon, jos on syytä epäillä, että eläin on vaaraksi auton pinnoille ja voi aiheuttaa siellä vahinkoa.  Tällöin myös lemmikistä peritty lisämaksu palautetaan asiakkaalle. 

b) Muita kuin etukäteen sovittuja lemmikkejä ei saa tuoda autoon. 

c) Vuokralainen on korvausvastuussa mahdollisista lemmikkien aiheuttamista vahingoista ja ne peritään maksetusta 300,00€ vakuusmaksusta jos niitä ilmenee. Jos vahingot ylittävät yli 300,00€ niin ylittävä summa on oikeus periä kuitteja vastaan vuokralaiselta myös jälkikäteen. 

d) Auton vakuutukset eivät kata lemmikeistä aiheutuneita vahinkoja auton varusteille/pinnoille. 

7. Asiakkaan korvausvastuu

a) Asiakas on velvollinen korvaamaan ajoneuvolle ja sen varusteille vuokra-aikana aiheutuneista vahingoista minimissään kaskovakuutuksen omavastuuosuuden ja koko vahingon, mikäli ajoneuvon oma vakuutus tai esim. vastapuolen liikennevakuutus ei vahinkoa korvaa. Kaskovakuutuksen omavastuu on liikennevahingoissa törmäyksissä 1200,00€ ja muissa liikennevahingoissa 200,00€. Tahallisesti tai huolimattomuuttaan aiheutetut vahingot on korvattava aina kokonaisuudessaan ja niistä voi seurata myös rikosoikeudellinen vastuu. 

Lisäksi asiakas on velvollinen korvaamaan myös seisonta-ajasta aiheutuneet kustannukset. Jos asiakas anastaa vuokratun ajoneuvon jättäen sen palauttamatta ja syyllistyy siten petokseen, joutuu asiakas korvaamaan sopimusrikkomuksesta ajoneuvon käyvän arvon + 50%. 

b) Mikäli asiakas aiheuttaa vaurioita toiseen ajoneuvoon, asiakas sitoutuu maksamaan vastapuolelle aiheutuneen vahingon siltä osin, kun liikennevakuutus ei sitä korvaa. Minimissään asiakas maksaa omavastuuosuuden.

c) Asiakas on vastuussa kaikista auton käyttämisestä johtuvista yksityis- ja rikosoikeudellisista sekä viranomaismaksuista, kuten ylinopeudesta määrättävistä sakoista ja rikesakoista sekä pysäköintivirhemaksuista. Mikäli asiakas ei maksa sakkoa, yksityis- tai rikosoikeudellista maksua sen alkuperäisellä laskulla, vuokranantajalla on oikeus ilmoittaa asiakkaan tiedot sakon, yksityis- tai rikosoikeudellisen maksun antajalle. 

d) Asiakas on velvollinen korvaamaan ajoneuvon epätavanomaisesta likaantumisesta johtuvat siivous- ja puhdistuskustannukset, jos niitä ilmenee auton lopputarkastuksen yhteydessä. Vuokranantajalla on oikeus periä 200 € loppusiivous/sopimusrikkomusmaksu, joka pidätetään asiakkaan maksamasta 300,00 € vakuusmaksusta. 

e) Avaimen katoamistapauksissa vuokranantaja perii asiakkaalta 300,00 € korvauksen uuden avaimen teettämisestä aiheutuvista kuluista. 

f) Jos ajoneuvolle tai vuokranantajalle aiheutuneet vahingot ovat seurausta asiakkaan tahallisuudesta, törkeästä tuottamuksesta, ajoneuvon käyttämisestä alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena tai ajoneuvon käyttämisestä kielletyllä tavalla, taikka siitä että asiakas on muuten olennaisesti rikkonut tämän sopimuksen ehtoja, asiakas on velvollinen korvaamaan vahingon kokonaisuudessaan. Asiakas vapautuu korvausvelvollisuudesta, jos vuokranantaja saa täyden korvauksen vastapuolen liikennevakuutuksen perusteella tai vahingon aiheuttajalta.

8. Löytötavarat

Vuokranantaja ei vastaa ajoneuvoon jätetystä omaisuudesta. Löytötavaroita voi kuitenkin tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@fintraveller.com tai puhelimitse +358400879377. 

9. Varauksen tekeminen ja maksaminen

a) Asiakas tekee varauksen www.fintraveller.com palvelun kautta, maksaa vuokran varauksen yhteydessä sekä 300,00€ (alv 0%) suuruisen varausmaksun/vakuuden vuokran lisäksi, joka palautetaan hänelle vuokrasuhteen päätyttyä.  Vasta varausmaksun ja vuokran maksaminen sekä vuokrausehtojen hyväksyminen vahvistavat varauksen.  Maksu suoritetaan Paytrail -maksupalvelun kautta ja saatavilla on eri maksutavat kuten verkkopankkimaksaminen, mobiili maksutavat, korttimaksaminen ja lasku. Lisää tietoa maksamisesta seuraavassa osiossa b.

b) Tietoa maksamisesta

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Kun verkkokauppa käyttää Paytrailin maksupalvelua löydät heidän sivuiltaan palvelun kuvauksen esimerkiksi toimitusehdoista.

c) Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

d) Maksutavat

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode -ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot


MobilePay

Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot


Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)


Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)

Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

Lue lisää: walley.fi


Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää: jousto.com


OP Lasku
OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

 

OP Tililuotto

OP Tililuoton luottosopimuksen ehdot (.pdf)

OP Tililuoton tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää: op.fi

 

Alisa Yrityslasku

Tietoa Alisa Yrityslaskusta (Yrityksille suunnattu lasku- ja osamaksupalvelu)

 

10. Hinnoittelu ja vakuusmaksu

a) Hinnoittelu 

Vuokrasopimuksen hinnoittelu on aina viikkokohtainen ja vuokranantaja osapuoli vastaa hinnoittelusta. Hinnoittelu voi vaihdella vuoden sesonkiaikojen mukana ja kulloinkin voimassa olevan hinnoittelun asiakas näkee www.fintraveller.com sivuilta. Lopullinen kustannuserittely (sisältäen ALV) vuokra-ajasta ilmenee maksettaessa varauksen lopuksi. Vuokran lisäksi saatavilla on lisäpalveluita, jotka on hinnoiteltu erikseen. Nämä listattu alla;

Lisäpalvelut hinnoittelu / additional services pricing policy;

§  Ulkomaille matkustaminen 100,00€/vko (kaikki)

§  Lemmikki/koira 70€/vko (vain ZKM-338 ja GPF-572)

§  Lapsen SMS turvaistuin 49,00€/vko (kaikki)

§  Caravangrilli 15€/vuokraus (kaikki)

§  Rajattomat kilometrit vuokrauksen aikana 100,00€/vko (kaikki)

b) Vakuusmaksu 

Asiakas maksaa varauksen yhteydessä 300€ (ei sisällä ALV) vuokravakuusmaksun ennen auton vuokrausta. Vakuudesta pidätetään mahdolliset lisäkustannukset, joita aiheutuu vuokralaiselle vuokrasopimuksen ehtojen rikkomisesta/noudattamatta jättämisestä kuten esim. loppu siivouksen tekemättä jättäminen. Jos korvattavia kustannuksia on enemmän kuin maksettu vuokravakuus 300,00€, laskutetaan ylimenevien kustannusten osuus asiakkaalta takautuvasti. Vakuusmaksu palautetaan asiakkaalle vuokrauksen päättyessä, mikäli auto palautetaan ehtojen mukaisesti siistinä ja kunnossa.

11. Varauksen tekeminen ja peruutusehdot

a) Varaus/vuokraus tehdään ja maksetaan sähköisesti osoitteessa www.fintraveller.com

b) Vuokraus on peruutettava viimeistään 2 viikkoa ennen vuokrauksen alkua, jotta siitä ei peritä kuluja. Peruutuksissa on normaali kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk peruutusoikeus. 

c) Hyvissä ajoin ennakkoon tehtyä varausta/vuokrasopimusta ei voi peruuttaa 14 vrk sisällä ennen varauksen alkamista ilman pakottavaa syytä, kuten esim. asiakkaan äkillinen vakava sairastuminen. Pakottava syy on pystyttävä myös todistamaan esim. lääkärintodistuksella. Jos varaus/vuokraus peruuntuu 14 vrk sisällä ennen varauksen alkamista ilman pakottavaa syytä esim. asiakkaan mielenmuutoksen johdosta, vuokranantaja pidättää koko maksetun vuokran itsellään ja palauttaa asiakkaalle vain 300€ vakuusmaksun mikäli peruutus ei sisälly 14 vrk kuluttajansuojalain mukaiseen peruutusaikaan. 

12. Arvonlisävero

Kaikki vuokraushinnat  sisältävät 24% arvonlisäveron pois lukien vuokrauksesta maksettava 300,00€ varausmaksu, joka ei sisällä arvonlisäveroa.